Vraag onze gratis schetsservice aan

Onafhankelijk advies van het Hoveniersbedrijf te Hillegom

Heeft u geen idee heeft hoe u uw tuin het beste kun inrichten? Dan bent u bij Tuinman Haarlem aan het juiste adres. Wij maken voor u op afspraak een tuinschets en advies op maat zonder aanleg- of koopverplichtingen. Het schetsadvies duurt ongeveer een uur.

Een tuinschets bestaat uit een potloodtekening op (transparant) schetspapier. Het is ook mogelijk om een advies voor de beplanting te krijgen. Uiteraard dient u dan ook een goede tekening van de huidige situatie en tuinfoto’s mee te nemen.

Aan de hand van uw wensenlijst, de ligging van uw tuin ten opzichte van de zon, de bouwstijl van uw woning, uw leefsituatie en de omgeving wordt op schetspapier een indeling voor uw nieuwe tuin gemaakt. Omdat u tegenover ons zit, kunt u met ons meedenken.

Als Tuingelukcoach® adviseren wij u graag over de vier basisvoorwaarden voor meer tuingeluk. Deze vier basisvoorwaarden bieden vaak een oplossing en kunnen soms tot direct resultaat leiden.

Gratis schetsservice
Iedere eerste zaterdag van de maand verzorgen wij een schetsservice. Hebt u zelf geen idee hoe u uw tuin in wilt richten? Of heeft u wel een leuk idee, maar weet u niet hoe u dit idee in uw tuin kunt verwerken?

Wij kunnen uw tuinschets eventueel later uitwerken tot een fraai tuinontwerp of een werktekening. Zowel een werktekening als een ontwerpplan kan gebruikt worden als leidraad voor de nieuwe tuinaanleg. U dient hiervoor wel van te voren een afspraak te maken.

Maak een afspraak
Niet ieder advies is kosteloos, indien er kosten verbonden zijn aan de advisering zal dit van te voren met u besproken worden.

Samen met u ontwikkelen wij een creatieve en passende inrichting voor uw nieuwe tuin!

Het schetsadvies

Een tuinschets geeft inzicht in de indeling, maatvoering, vormgeving en materiaalgebruik van uw nieuwe tuininrichting. Om een goede tuinschets te kunnen maken hebben wij basisinformatie nodig met betrekking tot de grootte en ligging van uw tuin, de bestaande tuininrichting, uw woonomgeving, uw gezinssituatie, de bouwstijl van de woning en uw tuinwensen.