Dé professionele hovenier in Haarlem

Wij zijn u graag van dienst in en om uw tuin.

Voor wie?
Wij helpen huiseigenaren in de regio Haarlem die op zoek zijn naar een compleet nieuwe tuin, aanpassing van hun tuin of onderhoud ervan.

Tuinontwerp
Een tuinontwerp komt tot stand op basis van een gesprek, waarin wij duidelijk proberen te krijgen wat uw wensen zijn. Daarna gaan wij aan de slag en leveren een origineel en technisch realiseerbaar tuinontwerp.

Tuinaanleg
Wij zijn een hovenier die tuinen aanlegt en die dit goed wil doen, we zijn de specialist. Wij weten niet alleen de beste plaatsen voor uw planten in de tuin, maar adviseren ook over allerlei zaken die indirect of direct met uw tuin te maken hebben. Daarom werken wij met een team van specialisten. Daarbij maken wij gebruik van de juiste machines en het juiste gereedschap.

Tuinonderhoud
U kunt kiezen voor een eenmalige voorjaars- of najaarsonderhoud. Een onderhoudscontract is uiteraard ook mogelijk. Bel 023-2001077023-2001077023-2001077 en vraag naar de mogelijkheden.

Tuinrenovatie
Bent u al geruime tijd in het bezig van een huis met tuin? Dan is het wellicht een optie voor u om uw huidige tuin te renoveren. Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

Schetsservice
Ook wanneer u meer informatie wenst over uw tuin, kunt u een afspraak maken met ons. Dit kunnen zaken zijn op het gebied van advies en andere zaken.

Scala aan werkzaamheden
Wij kunnen diverse werkzaamheden in de aanlegsfeer verzorgen. Bijvoorbeeld het maken vlonders, schuttingen.

Direct contact.
Bel tijdens kantoortijden gratis 023-2001077023-2001077023-2001077 en vraag naar een orienterend gesprek van een half uur. Of vul het contactformulier onderaan deze pagina in of stuur een e-mail naar info@tuinmanhaarlem.nl met daarin vermelding van uw telefoonnummer.

Hovenier Theo Denayere is Tuingeluk Coach® Hovenier Theo Denayere is aangesloten bij Dutch Quality Gardens Hovenier Theo Denayere is Tuinen van Appeltern Partner.

Onze werkwijze

  1. Na een mailtje of telefoontje komen wij kosteloos bij u langs om ter plaatse de mogelijkheden te bespreken. Daarbij houden wij van een uitdaging en komen altijd tot een praktische oplossing.
  2. Aan de hand van uw wensen maken wij een gespecificeerde offerte die wij met u doorspreken. Pas als alles duidelijk is, gaan we aan de slag. De prijs is dan geen verrassing meer. Uw tuin wel! Die wordt mooier dan u zich voorgesteld had.
  3. Tuinman Haarlem verzorgt alles wat nodig is voor de wensen met betrekking tot uw tuin. Hiervoor werken wij met ervaren hoveniers en een netwerk van leveranciers.